top of page
iStock_000010136607Large.jpg

Aktiviteter i området rundt Bogen Brygge

Bogen Brygge er for alle, hele året!

Her er det aktiviteter for store og små, mosjonister og konkurransejegere, enten du vil være i fred og ro eller sammen med andre.

Anker 1

BADING

Hurdal har flere fine badeplasser i sjøer og vann med tilrettelegging for grilling, lek og lange dager i sola. I tillegg finner du fine bademuligheter langs Hurdalsjøen - samt en anlagt badestrand for de minste her ved Bogen Brygge.

SYKLING

Hurdal er kjent for å ha et fantastisk sykkelterreng og gode sykkelveier, både for nybegynnere og de mer erfarne.

Du finner både teknisk krevende (singel tracks) og familieruter på gode veier og stier. Her er muligheter for alle sykkelentusiaster som ønsker en opplevelsesrik sykkelferie.

13.png
Bogen-Brygge-Ill.jpg

FISKING

TURER

Det er milevis med godt merkede stier Hurdal. Lange og korte turalternativer med ulike høydepunkter på veien. Noen går til eller via topper, i skogen, inn til et fiskevann eller du kan velge å gå en rundtur. Vandring har vært essensielt for turistene i Hurdal i mange år og passer for folk i alle aldre. Det flotte med terrenget i Hurdal er at du kan velge fjellet en solskinnsdag og skogen i ruskevær. Det er muligheter for uendelig lange turer eller korte turer for små føtter.

4.png

I Hurdal kommune er det en rekke gode fiskevann og fiskerike elver. Mange av vannene ligger for seg selv inne på åsen, langt vekk fra motordur, stress og mas. Her finner du ro, fiskelykke og fine teltplasser for den gode opplevelsen i skogen eller ved sjøen. Fiske er tillatt hele året med stang og håndsnøre. Fiskekort kan kjøpes på inatur.no. 

8.png

SOPP- & BÆRPLUKKING

I sommerhalvåret er det fine bær-og soppturer i nærområdet. I gode soppår kan det bugne av fåresopp, kantareller og piggsopp i Hurdals dype skoger. Ellers er det alltid mye blåbær, tyttebær og villbringebær å finne i Hurdal. Enkelte år er det godt med molte på myrene også.

Bildet til høyre viser lekre tyttebær som er plukket rett utenfor en av hyttene ved Bogen Brygge.

JAKT I HURDAL

IMG_5710.jpeg

Hurdal Jeger- og Fiskerforening har ca. 90.000 da variert og bra jaktterreng. Alt er innenfor Hurdal kommune, som også kalles Østlandets perle. Det er bra med småvilt på terrenget. Her er det trygt å slippe hund, siden det ikke er ulv, og lite trafikk.
Rådyrjakt er kun tilgjengelig for medlemmer av Hurdal JFF.

9.png

ALPINT - SKIHURDAL

Akershus største alpinanlegg drøye 30 min nord for Oslo Lufthavn Gardermoen. Anlegget har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser, samt egne barnebakker og akebakke.

De har fine familieløyper, racingtrasé, sort løype – her finner du noe for både store og små! Barnebakker, skicross, terrengpark og en veldig hyggelig skistue!

Kopi av 1 (1).png
45.png

HURDALSJØEN HOTELL

Hotellet er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Du finner hotellet 30 minutter fra OSL Gardermoen og 20 minutter fra Eidsvoll Verk Stasjon. Hotellet ligger tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas, har stor gratis parkering og flere ladepunkter for el-bil. 

 

Om sommeren er det muligheter for bading og vannaktiviteter. Eller å utforske hagen og de mange aktivitetstilbudene. Sett av tid til deg selv i deres hyggelige spa-avdeling. Opplev også deres kjøkken. Her benytter de sesongens lokale råvarer i et norsk/internasjonalt kjøkken. 

 

De arrangerer også store internasjonale konferanser, mindre møter og alle typer selskaper. De ønsker deg velkommen, enten du skal på ferie, i et mindre selskap eller som deltager på en konferanse. 

LANGRENN

Fra en stille morgentur gjennom granskogen, der man bare hører fuglene synge eller kan se sporet etter en elg, kan man senere på dagen nyte utsikten.

 

Er du birkebeiner eller vanlig mosjonist? Du vil uansett finne det du trenger i Hurdal. For her er det noe for enhver smak: Lysløype, milevis av oppkjørte spor for skøyting og klassisk på skogsbilvegene og i andre traseer, og store, vide myrdrag mot Toten hvor du kan skøyte overalt på skaren når våren kommer. 

Oppkjøring-hotell.jpg
6.png

SERVERING BOGEN BRYGGE

Velkommen forbi hos cafeen på Bogen Brygge til herlige forfriskelser og andre småretter, gjennom sommerhalvåret. Følg med på oppdateringer på vår Facebook side. 

bottom of page